sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Avainkoruharjoituksia

Minulla on jo pitemmän aikaa ollut tarkoitus kokeilla avainkorujen tekemistä. Jotenkin se on vaan jäänyt, kun en ole ollut oikein varma minkälaisia niiden pitäisi olla. Mikä kiinnityssysteemi toimisi parhaiten? Kuinka pitkä koru olisi hyvä? Katseltuani muiden, viimeksi Eilan, blogeissa näitä koruja teki mieli itsekin tehdä muutama.
Tässä ensimmäiset kokeilukappaleet.Sinisiä riisinmuotoisia lasihelmiä, opaakeja siemenhelmiä ja 4 mm:n sinisiä ja huurrettuja kirkkaita helmiä. Tämän idea on irrotettavassa kukkakoristeessa.Seuraavaksi mustaa ja pinkkiä.


Pinkkejä särölasihelmiä, mustia siemenhelmiä sekä pyöreitä mustia helmiä. Koristeena sydänriipus.

Vielä yksi, tällä kertaa helmiäispintaisia lasihelmiä.


Kuvassa värit ovat vähän haaleat, mutta tämä on näistä oma suosikkini. Nyt pitää sitten ottaa nämä testikäyttöön, jotta näen toimivatko korut käytössä.


3 kommenttia:

  1. Ihana tuo sininen, kukkakoristeineen.

    VastaaPoista
  2. Kyllä sait kauniita aikaan, ja kiva kun sait innostuksen näihin. Eihän missään sanota, millainen pitäisi olla, jokainen tekee omalla mallillaan ja hyvä tulee:)
    Mä laitan monesti myös irrotettavan systeemin, jos joku haluaa käyttää laukkukoruna tai sitten koko avainkoru kaulakoruna. Näin saakin vaihtelua.
    Mulla on sama maku näköjään, ensin ihastuin tuohon musta-pinkkiin, mutta sitten tuli tuo viimeinen, joka vei "jalat alta"!

    VastaaPoista