tiistai 19. kesäkuuta 2012

Hempeilyä

Edellisen postauksen balleriinakorun vaikutustako, mutta korurintamalla eletään täällä vielä melko hempeissä tunnelmissa.


Vaijeriin pujoteltu kaulakoru vaaleanpunaisista helmiäispintaisista ja läpikuultavista lasihelmistä ja antiikkihopean värisistä pienistä välihelmistä.

Riipuksena koristeellinen sydän.Toinen koru ei ole väritykseltään yhtä hempeä.Mustia särmikkäitä lasihelmiä, kirkkaita 4 mm:n helmiä ja harmaita särölasihelmiä. Hempeys piilee sitten riipuksen tekstissä....joka ei kylläkään kuvasta erotu. Näin kyllä kirjoituksen suomennoksen riipusta ostaessani, mutta olen sen jo unohtanut. Muistaakseni siinä puhutaan jotain laulun kirjoittamisesta. (Tai sitten kyse oli puun istuttamisesta, jotain tosi romanttista kuitenkin ;)

6 kommenttia:

 1. Oi kuinka romanttista sulla tänään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mut ikävä kyllä vaan näissä koruissa :)

   Poista
 2. Ihania!

  Jännä juttu tuo hempeys, itse olen ihmetellyt miksi näpeistäni syntyy juuri nyt lähes vain sellaisia. Tai ainakin hipelen hempeäsävyisiä helmiä. Nytkin mielessä isot vaaleanliilat makeanvedenhelmet. . .

  Ja kesäkukkaistutukset ovat niin hempukoita.

  Mikä ihme hempeyskausi on meneillään, kun tartunnan saaneita näyttää olevan enemmänkin? =o)

  VastaaPoista
 3. Romanttista ja hempeää ellei peräti kesäisen lempeää :)

  VastaaPoista
 4. Ne on varmaan nämä valoisat kesäyöt..:). Mulla kyllä hempeys on rajoittunut ainoastaan tänne korumaailmaan. Tosin nyt tuntuu että pitäisi äkkiä saada olohuoneeseen vähän uutta ilmettä, ohutta valkoista puuvillaa, pellavaa ja pitsiä. Ei yhtään mun tyyliä, eikä kovin käytännöllistäkään kahden koiran perheessä. Joku pöpö tän nyt täytyy olla, pitäiskö jo huolestua?

  VastaaPoista
 5. todella ihana !ja sydän sopii loistavasti myös kokonaisuuteen !(: tykkääntykkääntykkään! tossa oisi mun blogi jos kiinnostaisi :) ---> www.korukammio.blogspot.com

  VastaaPoista