keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Lakritsinauhaa? ja lemmikkejä

Hempeilyt sikseen, ihan toinen tunnelma on tässä minulle uudessa materiaalissa, jota äskettäin kokeilin. Ohutta kumiputkea nimittäin. (tätä on myös paksumpana). Kokeilu oli hauskaa, helppoa ja nopeaa. Tämä tuo taas vähän erilaista ilmettä koruihin. Mitenkään erityisellä ylpeydellä en näitä esittele, ovat ihan harjoitelmia vasta. Näytän ne nyt kuitenkin, koska tämä on minusta kiva materiaali, jossa on monenlaisia mahdollisuuksia, varsinkin jos kaipaa vähän maskuliinisempaa ilmettä.Kumiputken sisään on näissä pujotettu vaijeria.


Näissä taas putken sisällä on Memoryvaijeria.

Ennen Korukoplan viimeisintä haastetta en ollut mitenkään nappi-ihminen. Kuitenkin, nähtyäni muiden osallistujien upeita, kauniita ja herkkiä luomuksia minäkin ihastuin. Kävin nappikaupassa ja pikkuisen täydensin vähäisiä varastojani.


Aiemmin kaikki nappini mahtuivat tähän pieneen rasiaan, mutta nyt tarvittaisiin jo toinen. Paitsi jos nämä nyt nopeasti muuttuisivat koruiksi. Yhdet pienet korvakorut olen jo ehtinyt tehdä, Korallin rusettikorvisten innoittamana.


Pienet siniset lemmikit juhannuksen kunniaksi. Minulle ainakin juhannuksen väri on sininen.


Rusetit näissä siis taustapuolella. Lisänä pienet makeanvedenhelmet. Ei se hempeys siis kuitenkaan ihan kokonaan suostunut häviämään.

Näiden myötä toivotan kaikille IHANAA JUHANNUSTA!

4 kommenttia:

 1. Oi ja voi...nyt kumiostoksille:) Mitä on tuo arpakuutio,onko valmis reikä?
  Nuo korvikset ottaisin minäkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arpakuutiot ovat jotain akryylia, niinkuin kirjaimetkin. Reikä kulmasta kulmaan on valmiina. Nämä, niinkuin kumiletkukin, on ostettu Helmikorin nettikaupasta.

   Poista
 2. ...ja minulle kävisi tuo love -koru. Todella hyvä idea laittaa shokkiväriä helmenä mukaan - toimii! :)

  VastaaPoista
 3. Niin - ja Hyvää Juhannusta myös Sinulle ;)

  VastaaPoista