lauantai 30. kesäkuuta 2012

Tämmöstä tänään

Näitä helmiä on koottu ja purettu, vähennetty ja lisätty, pujoteltu ja linkitetty, enkä vieläkään ole oikein varma mitä mieltä olen lopputuloksesta.Periaatteessa tässä on kaikki semmoista josta pidän, turkoosia (värjättyä howliittia), laavakiveä ja kirkasta kristallia ( tässä kiinalaista) yhdistettynä hopeoituihin osiin. Halusin koruun melko raskaiden helmien vastapainoksi hiukan kepeyttä, niin ulkonäköön kuin ihan painoonkin. Siksi linkkien välissä on vielä välirenkaat. Tiedä sitten olisiko joku toisenlainen ratkaisu ollut sittenkin parempi.


Riipuksen materiaalia en tiedä, jotain akryylia se varmaan on. Näyttää mielestäni vähän samanhenkiseltä laavakiven kanssa.

Nyt kun vihdoin sain laitettua tuon Lukijat kohdan tuohon näkyviin niin haluan vielä toivottaa teidät jokaisen tervetulleeksi. Tervetuloa siis Eila, Tanja, outiriina ja Jaana!

4 kommenttia:

 1. :) minusta tuo koru on kaunis ihan tuollaisenaan, ei kaipaa muutoksia. kiva idea nuo renkaat helmilinkkien väleissä, kuin myös kahden helmen linkit. ja tuo sydän on ihan nam !

  VastaaPoista
 2. Turkoosi väri korussa on aina hyvä. Ei ole liian raskas ja musta väri lisänä toimii :)

  VastaaPoista
 3. Minunkin mielestäni on kaunis näin. Laitan itse melkein aina lenkin linkkien väliin, on helpompi tehdäkin, kun vasta opettelen.
  Ja kiitos toivotuksesta♥

  VastaaPoista