torstai 19. heinäkuuta 2012

Isomummon ruusupensas

Asumme talossa, jossa ennen meitä ovat asuneet lastemme isoisovanhemmat.. Taloon kuuluu puutarha, joka heidän aikanaan oli aina tiptop- kunnossa. Oli paljon kukkia, ja perunat, hedelmät ja marjat kasvatettiin koko suvulle. Nykyään kaikki ei ole yhtä hienossa kunnossa, ei sinnepäinkään, ja perunamaan paikallakin on autotalli. Jotain on kuitenkin säilynytkin. Yksi aarteistani on vanha, ihanasti tuoksuva ruusupensas.Tämä pensas on ollut mielessäni, kun tein tätä rannekorua.
Koruun on käytetty "ruusuina" vaaleanpunaisia litteitä kristallihelmiä. foliolasihelmiä, lasisia lehtiä sekä AB-pintaisia valkoisia siemenhelmiä.
Kuva on otettu aurinkoisilla ulkoportaillamme, samoilla joita Isomummokin kulki melkein neljänkymmenen vuoden ajan.

Tervetuloa lukijaksi Arna :)

6 kommenttia:

 1. Aah! Olisipa tuollainen asumismuoto mahdollista, mummulani oli rintamamiestalo ihanalla puutarhalla Keski-Suomessa,mennyttä kalua, myivät sen ja muuttivat Helsinkiin aikoinaan...nyyh! Haaveilen vieläkin lottovoitosta ja mahdollisuudesta ostaa se omaksi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unohtui paatoksessa sanoa, että korusi on kaunis:)

   Poista
  2. Kiitos :) Ja on tämä minustakin mukava asumismuoto, ainakin kesällä. Talvipakkasilla ei niinkään. Joka talvi suunnittelen muuttoa rivitaloon, mutta kun kevätaurinko alkaa paistaa päätän taas jäädä.

   Poista
 2. kaunis koru, ihan on esikuvansa oloinen. melkein tuoksunkin tuntee :)

  VastaaPoista
 3. Upea on kukka, mutta niin myös korusi!
  Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista