lauantai 14. heinäkuuta 2012

Lisää virkkausharjoituksia

En sitten malttanutkaan lopettaa virkkaamista ihan vielä. Eksyin tässä taannoin pitkästä aikaa Etsyn ihmeelliseen maailmaan ja näin siellä virkatuista renkaista tehtyjä kaulakoruja. Minulla oli vain korviksista jäänyttä mustaa puuvillalankaa, joka kyllä vaikutti aika ohuelta (nii-in, olis ehkä voinut tehdä kaksinkertaisesta langasta, jos olis silloin tajunnut), mutta kokeilemaan piti päästä HETI.Tässä näkyy liian ohuen langan vaikutus, lenkit ovat jo venyneet soikeiksi. Koru on pitkä, noin napaan asti. Sen voi laittaa kaulaan myös kaksinkertaisena.


Lisää ilmettä antamaan laitoin muutaman soikean akryylihelmen.Tämä kuuluu taas sarjaan "ei niin onnistuneita kokeiluja", mutta kaikesta oppii...  Jos joskus teen vielä toisen, laitan ympyrän sisään esim. metallirenkaan tai käytän tukevampaa lankaa. Vaikka pellavalangasta virkattuna tämä voisi olla paljon parempi.

Toivottavasti mulla on ensi kerralla esitellä jotain onnistunutta.

Ja tervetuloa mukaan Eijan korukoppa!

6 kommenttia:

 1. Upea koru silti, vaikka soikeaa tuli. Kun ei tiedä alkuperäistä tarkoitusta, tää menee täysillä läpi:)
  Pitääpä laittaa korvan tää tämäkin malli!

  VastaaPoista
 2. Kivoja renkaita! => kiva koru. Mä olen joskus virkannut renkaita sisäkkäin, niinkuin ketjuksi - muistaakseni huopasesta. Sitten koru pesukoneeseen ja joku versio taisi niistä kokeiluista onnistuakin. - Pellavalangasta virkattu voisi tosiaan olla myös kaunis. Kokeile toki - olisi kiva nähdä miltä se näyttää...niin ja vielä: kyllä tämä ihan onnistuneelta näyttää :)

  VastaaPoista
 3. Kiitokset teille kannustuksesta :) Ja tota huopasideaa pitää vielä joskus kokeilla. Viime jouluksi virkkasin siitä enkelinsiipiä, jotka myös huovutettiin pesukoneessa.

  VastaaPoista
 4. Virkatut osat on aivan mainio idea ja koru näyttää hyvältä!

  -Entisenä himovirkkaajana tekis mieli kokeilla :-D

  VastaaPoista
 5. Kiitos Mags! Kokeile ihmeessä. Sen verran pitää varmaan kuitenkin varoittaa, että näihin on helppo jäädä koukkuun ,-)

  VastaaPoista
 6. tykkään :)) pakko kokeilla:)) ja - blogissani on jotain sinulle :))

  VastaaPoista