maanantai 16. heinäkuuta 2012

Postin tuomaa ja lainattua

Tänään töistä tullessani löytyi postilaatikosta odotettu paketti Adlibriksestä. Alkusysäys kirjatilaukselle oli tämä kirja, jota Koralli taannoin esitteli blogissaan.


Kirja on kaunis, oikea ilo silmälle. Siinä on 50 ohjetta, joissa on käytetty paljon erilaisia nauhoja ja nyörejä, mm. nahkaa, silkkiä, pellavaa ja metallilankaakin. Alussa on pieni tekniikkaosio. Inspiroiva kirja, tykkään.

Tämä löytyi paketista myös.


Tässä  mallit ovat ehkä hiukan tavanomaisempia, mutta kirjassa on mielestäni hyvin laajasti ja seikkaperäisesti kuvattu metallilangan käsittelyä. Voisi melkein sanoa että kädestä pitäen, sillä sormien asennotkin on tarkkaan kuvattu. Ainakin tällaiselle aloittelevalle kieputtajalle ihan hyödyllinen.

Suosikkini on kuitenkin tämä


Tässä ei juurikaan ole selitetty tekniikoita, vaan kirjassa on 32 luonnosta inspiraationsa saanutta mallia. Tyyli on monissa hiukan rouhea, on käytetty Vintaj-tyylisiä metalliosia ja renkaita, väritykset ovat harmonisen kauniita.

Lopuksi haluan esitellä vielä yhden, joka on nyt lainassa kirjastosta, mutta ehdottomasti seuraavana hankintalistallani.


Ei mitään ohjeita, vaan nimensä mukaisesti 1000 kuvaa toinen toistaan inspiroivammista, eri tyylisistä  koruista. Innoitusta pitkäksi aikaa.

Nämä hehkutukset ovat toki vain minun henkilökohtaisia mielipiteitäni.

Tervetuloa uusi lukija jkaarilu!

3 kommenttia:

 1. Kiva, kun vinkkasit näistä!
  Näyttävät houkuttelevilta.. :)

  VastaaPoista
 2. No jopas on luettavaa ja katseltavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On, näissä riittää katseltavaa ja ihailtavaa pitkäksi aikaa. Siihen nähden, miten innoissani nyt olen tästä koruilusta onnistuin kuitenkin mielestäni pitämään ostokseni ihan kohtuullisina ,-)

   Poista