maanantai 13. elokuuta 2012

Kello ja kukka

Hyvä ystäväni ja poikani kummitäti vietti syntymäpäiväänsä viikonloppuna. Koska päivänsankarin piha on täynnä kauniita kukkia, vein kukkakimpun sijasta kieputtelemani kellokorun.Mustaa akaattia (taas) sekä helmiäispintaisia vaaleanharmaita lasihelmiä kieputettuna hopeoituun lankaan, yläosassa kevennyksenä hopeoitua ketjua.

Juhlia edelävänä iltana piipahdin Helmipuodissa ostamassa vähän tarvikkeita toiseen koruun, kun silmiini osui helmiäisestä tehty kukka, joka sopi täydellisesti mekkoni/tunikani väreihin (jotka kummasti kesyyntyivät kun tunikan yhdisti mustiin housuihin ja mustaan villajakkuun, juhlat kun olivat puutarhassa). Pakkohan kukka oli vielä äkkiä saada kaulakoruksi.Kukan lisäksi tässä on käytetty vain luonnonvalkoisia makeanvedenhelmiä ja metallinhohtoisia siemenhelmiä vaijeriin pujoteltuna.


Lukkona messinkinen salpalukko.


Kukka on kiinnitetty koruun Vintaj-kukan ja siemenhelmen avulla. Kaunis hohde ei oikein välity kuvissa, mutta kyllähän te pystytte kuvittelemaan miten helmiäinen parhaimmillaan hohtelee.

3 kommenttia:

 1. Kauniit korut ja tuo kukkanen kyllä säteilee tänne asti. Hyvin sopi sun mekkoon. Ja lahjan saaja on varmasti tyytyväinen:)
  Mullakin on kellokoru ajatuksissa, kello ja patteri on jo pöydällä oottamassa, mutta muut hommat ensin.

  VastaaPoista
 2. Hieno kellokoru ja varmasti mieluinen lahja :)
  Minulla se on edelleen kellokoru tekemättä, mutta joskus sitten...

  VastaaPoista
 3. Kaunis kortti ja kauniit korut! Toi kukkanen on todella upea:)

  VastaaPoista