lauantai 25. elokuuta 2012

Kuinka saisin rikki kookospähkinän....

Ei sentään, kyllä tämän on jo joku toinen rikkonut. Ja tehnyt tällaiseksi riipukseksi


Tämä kuva on kuitenkin riipuksen nurjalta puolelta.
Oikea puoli näyttää tältä.


Kookospähkinään on kiinnitetty lehti, ja pinta on sitten lakattu. Kupera kiiltävä pinta oli vaikea kuvattava, ei oikein onnistunut, vaikka mistä suunnasta yritin kuvata.


Riipuksen seurana on 8 mm:n bayongpuuhelmiä ja siemeniä, joista en tiedä mitä ne ovat suomeksi. Englanniksi nimi on nugget salwag beads. Ovat joka tapauksessa eettisesti tuotettuja. Koru on tehty vaijeriin. Lukkona mahdollisimman huomaamaton Vintaj-lukko. Tällaista vähän luonnonmukaisempaa tällä kertaa.

Tervetuloa uudet lukijat! Toivottavasti viihdytte:)


6 kommenttia:

 1. Hyvin onnistuit kuvaamaan! Ihanasti syksyntuoksuinen koru ;-D

  VastaaPoista
 2. hyvin kuvista näkyy riipuksen ja koko korun kauneus - varsinkin kun klikkaa isommaksi :))

  VastaaPoista
 3. Erinomainen koru,kaunis ja hyvät värit.

  VastaaPoista
 4. Kaunis syksyinen koru ja tuo riipus todella ihana :)

  VastaaPoista
 5. Kiitokset teille kaikille! Tuo syksyisyys ei tullut itselleni aikaisemmin ollenkaan mieleen, pikemminkin "luonnonmukaisuus", mutta oikeassa olette, kyllä koru on syksyinenkin.
  outiriina: tuo kuvien isommaksi klikkaamismahdollisuus on kiva silloin, kun haluaa tarkemmin katsella jonkun toisen tekemää ihanuutta. Omien kuvien kohdalla aina tulee mieleen, että miten hyvin sitten näkyvätkään kaikki epätäydellisyydet...

  VastaaPoista
 6. Ihana syksynvärinen ja tuoksuinen koru. Materiaalit ovat hyvin paljon minun mieleeni ja tämä koru sai pientä liikettä korujumittaviin aivoihini. Voi kun ei tarvitsisi kirjoittaa kahta esseetä vaan voisi vain korustella. Mutta vielä minä tästä essee-mörön selätän. :D

  VastaaPoista