sunnuntai 26. elokuuta 2012

Rantakalliolla

Aina välillä käy niin, että menee ihastuksissaaan ostamaan jotain helmiä tai korunosia, vaikkei ole aavistustakaan mihin tai minkä kanssa niitä voisi käyttää. Ajan myötä ne sitten kuitenkin löytävät paikkansa. Näin kävi itselläni nyt näiden harmaiden keramiikkahelmien kanssa.


Kiviltä näyttävät helmet olivat esillä pöydälläni, ja vähitellen ideanpoikasia alkoi ilmaantua. Lopulta korulle muodostui aika henkilökohtainenkin merkitys.

Kesä on jo vaihtumassa syksyksi, mutta tätä tehdessäni ajatukset palasivat vielä aurinkoiseen kesäpäivään rantakalliolla. Meri vähän laineilee, ja auringon säteet välkehtivät sen pinnalla.


(No joo, meri ei Suomessa ehkä kimaltele näin kauniin turkoosina, mutta harmaan vihertävällä ei välttämättä saisi aikaan näin kevyen kesäistä tunnelmaa)Turkoosit helmet ovat akaattia ja pienet pyöreät AB-pintaista lasia. Riipus symboloi kirkasta aurinkoa, ja myös sitä, että Turun saaristolla on aina oma paikkansa sydämessäni.


7 kommenttia:

 1. Ihana toteus! Saariston kallioille kaipaan minäkin...Nämä vievät varmaan sinne ympäri vuoden :)

  VastaaPoista
 2. kaunis kaulakoru, ja meren liplatuksen voi miltei kuulla ;)

  VastaaPoista
 3. Kaikki korut, joissa on pilkahduskin turkoosia, kutittelevat kivasti sydäntäni.. ihana!!

  VastaaPoista
 4. Niinhän ne kuiskuttelee jotkut kivet kauemmin,mutta sitä rakkaammin♥
  Kaunis kallioinen koru.

  VastaaPoista
 5. Kaunis :) on ihanaa kun korulle syntyy tarina, jonka saa vielä välittymään muillekin, onnistunut toteutus :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos mieltä lämmittävistä kommenteistanne :) Kiitokset tulevat vähän jälkijunassa, syystä että tietokoneestani hajosi kovalevy. Oli hiukan hämmentävääkin huomata miten vaikeaa oli olla muutama päivä ilman tietokonetta.

  VastaaPoista
 7. Kaunis. Ja tarinasi maalaa mieleen auringon ja meren ja lämpimän rantakallion ihankuin ne olisivat tässä ja nyt.

  VastaaPoista