keskiviikko 1. elokuuta 2012

Sydänriipus ketjussa

Vähän itselleni vieraammassa värimaailmassa liikutaan tällä kertaa. Aikaisemmin olen tehnyt korun samanlaisesta sydänriipuksesta antiikkihopean värisenä, nyt oli vuorossa antiikkipronssinvärinen riipus.


Ketju on puolestaan messinkiä, niinkuin lukkokin. Väliin on linkitetty kiinalaisia kristallirondelleja.

Tälle tein kaveriksi rannekorun. Jos kaulakorussa helmet on järjestelty aika lailla säntillisesti, niin tämä on enempi tällainen sekalainen. Samoja värejä kuitenkin.


Oikeastaan tein rannekoruja kaksi, toisesta vaan puuttuu lukko (mulla on selvästi ihan liian pienet korutarvikevarastot, aina puuttuu jotain mitä just sillä hetkellä tarvitsisi).


Näistä voi sitten valita kumpaa haluaa käyttää, vai laittaako molemmat yhtä aikaa. Kaulakorun materiaalien lisäksi näihin on käytetty kermanvärisiä makeanvedenhelmiä, helmiäispintaisia pyöreitä lasihelmiä ja särmikkäitä harmaanruskeita helmiä (olisivatko savunvärisiä, en ole varma).

Itsellenikin yllätyksenä tein vielä korvakorutkin.


Kerrankin ihan kokonainen setti ;)6 kommenttia:

 1. Värit on kivat, rannekoru on ihana, mun lemppari! :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis setti, parempi mielestäni on tämä kuin se hopeinen. Mulla on sama vika, että just sitä puuttuu,mitä kipeimmin tarvitsisi!
  Tulee hommattua kiviä ja helmiä, mutta osat on vähissä.

  VastaaPoista
 3. ihana setti, ja lukot on ihan superhienot :))

  VastaaPoista
 4. Kiitos Jaana, Eila ja outiriina :) Lukot on valmiita Vintaj brassin lukkoja. Taitavampi kyllä vääntelisi tuollaiset itsekin.

  VastaaPoista
 5. Kivan setin sait ja kyllä molemmat rannekorut voi saman aikaan pitää. kaunista katseltava ja värit juuri ne kaikki ja hyvin järjestyksessä. T. Koralli

  VastaaPoista