lauantai 1. syyskuuta 2012

Syyskuu

Näissä risteissä on jotain, joka viehättää minua. Tämä on jo kolmas ristikoru, jossa on tällainen hematiittiristi. (näitä myytiin useamman pakkauksessa, joten vieläkin jäi muutama jäljelle) Pidän näiden ristien väristä ja pelkistetystä muodosta, joka antaa mahdollisuuden yhdistää niitä monenlaisiin koruihin. Näissä hematiitti on sitä ei-magneettista lajia.


Tässä korussa on hematiitin väriseen metallilankaan linkitetty makeanveden helmiä, joiden väri on jotain vaaleanpunaisen, lilan ja hopeanharmaan väliltä. Helmissä on hyvin pienet reiät, joten metallilanka on vain 0,6 mm paksuista. Hiukan mietityttää miten se kestää. Saattaakin olla, että tämä päätyykin kehyksiin, sisustuskoruksi.Makeanvedenhelmien lisäksi tässä on muutama pieni AB-pintainen lasihelmi ja viininpunainen helmiäispintainen lasihelmi. Lukkona sydämemmuotoinen salpalukko.

Eilen saapui perille Meken arvonnassa voittamani Loveless koru. Koru on aivan ihastuttava! Se on myös aivan minun tyyliseni, joten varmasti tulee olemaan ahkerassa käytössä. Vielä kerran, suuret kiitokset Meke! Toivottavasti nimi ei kuitenkaan tässä tapauksessa ole enne...

Tänään käynnistyi Sukkasato, johon minäkin ilmoittaudun mukaan. Korupihdit ja helmet jäävät  vähän vähemmälle huomiolle, ja tilalle tulevat sukkapuikot ja langat. Syyskuun myötä alkavat taas muutkin harrastukset, joten muutama lisätunti vuorokauteen ei olisi pahitteeksi.

Mukavaa syyskuuta, kirpeitä aamuja ja tunnelmallisia iltoja!
6 kommenttia:

 1. Kaunis ristikoru, mullakin on kuvattuna rukouskoru/ristikoru..miksi sitä nyt kutsuisi. Mutta kamerasta loppui patteri, en saa vielä kuvia blogiin, laittelen illemmalla.
  Hyvää viikonloppua♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eila :) Jään mielenkiinnolla odottamaan koruasi.
   Hyvää viikonloppua sinullekin <3 (vähän noloa, mut mä en osaa laittaa tähän tommosta sydäntä :/

   Poista
 2. Tämä on hieno!
  Aurinkoista viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Kaunis ristikoru! Onneksi nimi ei ole enne ja mystiikkaakin on vähemmän kuin mitä luullaan :)

  VastaaPoista
 4. Beautiful! I posted a cross necklace also on the same day, for the blue moon! !! ;)
  http://toltecjewels.blogspot.com/2012/08/blue-moon-rosary-reveal.html

  VastaaPoista