sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Arjen kiireet...

... ovat viime aikoina häirinneet pahasti harrastuksia. Juuri mitään ei ole valmistunut, ja blogimaailmakin on jäänyt hyvin vähälle huomiolle :(  Onneksi väliin mahtuu sentään tällaisia rauhallisempiakin päiviä.

Kiireen keskelläkin on kuitenkin pakko välillä saada näperrellä jotain, edes vähän. Tässä siis kahden viikon aikaansaannokset.


Linkitetty kaulakoru särövuorikristallista, valkoisesta jadesta ja lasista.


Särövuorikristalli on minusta tosi kaunista, näyttää ihan jäältä.

Toinen koru on vielä yksinkertaisempi.


Hopeoitua papuketjua, johon on kiinnitetty riipus.


Hopeoitu rengas, jossa teksti "believe", kristalli ja tummansininen lamppuhelmi tuomassa vähän lisää ilmettä.

Näiden lisäksi olen tehnyt muutaman tilaustyön. Memorywire rannekoruja, jotka ehtivät lähteä maailmalle ilman, että ehdin kuvata. Ovat kuitenkin samantyylisiä kuin tämä omani (jonka kuva on ollut esillä aiemminkin vanhassa neuleblogissani).eli särölasihelmiä (6 mm) neljää eri väriä pujoteltuna muistivaijeriin. Yksinkertaista ja helppoa, mutta näyttävääkin, jos kierroksia on monta. Tilauskorujen värit olivat vihreä, pinkki ja sini-turkoosi.


        LEPPOISAA SUNNUNTAIPÄIVÄÄ!

Tervetuloa myös uusille lukijoille, Welcome new readers!


3 kommenttia:

 1. Se on niin totta, että vaikka muu arki painaa päälle, niin helmien pariin on päästävä melkein päivittäin, ettei tuu vierotusoireita :-D Vuorikristalli on varmaan kaikista ihanin korukivi!

  VastaaPoista
 2. Minäkin pidän vuorikristallista:) Kauniit korut. Ja noita vaijerirannekoruja on multakin tilattu.Siinä vaan tahtoo ideat välillä käydä vähiin.
  Ja se on niin totta, että helmien pariin on päästävä, muuten on levoton olo ja patittaa:)

  VastaaPoista
 3. Valkoinen jade näyttää mielenkiintoiselta. Kaunista.T:) Koralli

  VastaaPoista