lauantai 29. syyskuuta 2012

Syksyisiä perinteitä ja värejä

Tässä kaupungissa järjestetään vuosittain kolmipäiväiset markkinat, aina syys-lokakuun vaihteessa. Torille tulee tivoli, ja paljon kauppiaita myymään erilaisia tuotteita. Markkinat keräävät paljon väkeä myös ympäristökunnista. Monilla on omat perinteiset markkinaostoksensa, ne, joita tullaan hakemaan joka vuosi. Joku ostaa maustekalaa kalapaateista, toinen hernesoppaa veteraanien kojusta ja kolmas haluaa ehdottomasti tietyn leipomon Viipurinrinkelin. Omiin perinteisiini kuuluu torilla nautittu kevätkääryle, ja kotiinviemisiksi pitää ostaa laatikollinen suukkoja.


Syksyinen väriloisto on täälläkin tuloillaan. Varsinkin vaahterat alkavat olla upeita.


Syksyn värit halusivat päästä koruunkin


Erikokoisia särölasihelmiä punaisen, oranssin ja keltaisen sävyissä linkitettynä messinkilankaan.Täällä on monta päivää satanut lähes tauotta, tänään vihdoin paistaa aurinko. Juuri sopiva iltapäivä lähteä metsään keräämään suppilovahveroita. Niitä on tänä vuonna todella runsaasti.

Aurinkoista viikonloppua sinullekin!


9 kommenttia:

 1. Voi kuin onkin aurinkoinen syksykoru:)

  VastaaPoista
 2. Todella aurinkoinen koru näin syksyn sateisia ilmoja piristämään ! Tykkään tosi paljon. Meidän lähelläkin tässä pihapiirissä alkavat vaahterat muistuttamaan jotain karkkipuita koska ovat niin kauniita ja värikkäitä :)

  VastaaPoista
 3. NAM! Hyvää viikonloppua myös Sinulle :)

  VastaaPoista
 4. Suukkoja..nami! Korukin kuin karamelli, kaunista!

  VastaaPoista
 5. Ihania syksyn värejä niin luonnossa kuin koruissasikin. Multa jä tänä vuonna markkinat kokonaan väliin. Nyt vähän harmittaa - surkeita suukkoja olis kyllä pitänyt hakea...

  VastaaPoista
 6. Joka kuva nostaa veden kielelle ;-D Aivan mahtavasti olet tuonut vaahteran koruun!

  VastaaPoista
 7. Kiitokset ilahduttavista kommenteistanne :)

  VastaaPoista
 8. Ihanat sävyt tuossa korussa!

  Mitä, saako suukkoja myös valmiina sekoituksina? Nam! Ostettiin juuri laatikollinen mansikkasuukkoja ja saatiin yllättäen samana päivänä tulkkuna mokkaversioita. Tuli minun syötäväkseni jälkimmäinen, kun mies inhoaa kahvisuklaita (minä taas kahvia sellaisenaan, outoa). :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, ja tervetuloa lukijaksi!
   En tiedä saako suukkoja valmiina sekoituksina, mutta markkinamyyjät antavat kyllä kaikkien tehdä mieleisensä sekoituksen. Oma suosikkimakuni on banaani ja niitä taas meillä ei kukaan muu huoli.

   Poista