sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Rannekoru ja korvikset

Mulla ei sitten millään mielikuvitus riitä keksimään noita otsikoita...
Viime viikko oli aika kiireinen, vasta nyt viikonloppuna on ollut aikaa vähän istahtaa korupöydän ääreen. Tuloksena rannekoru mustaa, pinkkiä ja hopeoitua.


Laavakivipallerot ja simpukankuoriheishit linkitetty hopeituun lankaan. Lisänä pätkä ketjua tasapainottamassa.


Tässä kuvassa näkyy se, mitä alunperin oli ajatuksena. Laavakiven paikalla piti olla noita rouheita mustakivikolikoita. Taas vaan kävi niin, ettei metallilanka mahtunut niiden reijistä. Pitäisi varmaan hankkia semmoinen reijänsuurennustyökalu. Onkohan jollain kokemusta siitä, miten hyvin toimii, ja onko hankala käyttää?

Rannekorun lisäksi tein vielä korvakorut samoista materiaaleista.     LEPPOISAA SUNNUNTAIPÄIVÄÄ!


6 kommenttia:

 1. Kiirus ei oo kivaa, mutta korut sen sijaan on :) Etenkin korvikset on mun mieleen.

  Kiirettä on pitänyt itsellänikin ja tämäkin viikonloppu on mennyt vähän "junaillessa", mutta siitä lisää kivetyksessä hiukan myöhemmin

  VastaaPoista
 2. Korvikset on tosi namuset! Kyllä vaan pinkki ja musta toimii hyvin!

  VastaaPoista
 3. Kaunista. Mä olen yrittänyt suurentaa reikiä semmoisella reijän suurennuspiikillä. Ei sovi hauraille kiville/lasille. Puuhelmissä oiva apu.

  VastaaPoista
 4. OI ja ai, pinkkimusta toimii!
  Reijänsuurennin toimii mutta tarkkana hauraiden kivien kanssa. Vettä kannattaa käyttää pehmentimenä eikä roisku kivimurut :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista ja vinkeistä! Pinkki-musta on kyllä minustakin aika varma yhdistelmä, vaikkakaan ei kovin yllättävä. Pitääpä testata tuota reijänsuurenninta.

  VastaaPoista
 6. Heippa!

  Lähestyn helmivaihtorinkimme merkeissä! Laittaisitko minulle sähköpostitse osoitteesi, jotta voin ilmoittaa sen muille osallistujille. Laitan sähköpostilla tulemaan myös tarkempia ohjeita. :)

  Mukavaa viikkoa!

  Terkuin,
  Helena
  sammaltakki (at) gmail.com

  VastaaPoista