tiistai 16. lokakuuta 2012

Unisieppari

Viime viikolla pidettiin Helmiäisessä siepparikurssi. Olen jo pitemmän aikaa aikonut opetella tekemään sieppareita, joten ilmoittauduin mukaan. Ainakin minun on paljon helpompaa oppia jokin uusi juttu niin, että joku sen näyttää, kuin yrittää itsekseni harjoitella ohjeesta. (Tai ehkä olen vaan laiska) Niin tai näin, sain joka tapauksessa yhden harjoituskappaleen aikaiseksi.


Sieppariosassa on kahta eripaksuista hopeoitua lankaa, ja helminä kuukiveä. Jotenkin sen kaunis, vähän mystinen ja unenomainen hohde sopii minusta hyvin tähän tarkoitukseen. Höyhen on värjäämätön helmikanan höyhen.

Joku kurssilainen teki sieppareistaan korvakorut, joku toinen taas ikkunaan ripustettavan version. Itse päädyin ripustamaan omani kaulakoruun. Siinä on hopeoituun lankaan linkitettynä kvartsia ja harmaa-akaattia. Näin rauhallisten värien ei pitäisi häiritä kenenkään unta.

Uusia lukijoitakin on löytänyt tänne. Tervetuloa, ja toivottavasti viihdytte!

Mukavaa tiistai-iltaa niin uusille kuin "vanhoillekin" lukijoille :)


8 kommenttia:

 1. Uijui..mulla on myös sieppari haaveissa. Mutta kun oon laiska kursseillelähtijä, enkä saa pojan vahtiakaan niin helposti,tyydyn katsomaan kuvia ja opettelemaan itse. Nyt on pe-ma vapaata töistä, ehkäpä pääsen kokeilemaan. Tilauskoruja ja avainnauhoja kun vääntää, niin alkaa ihan tulla puute omista töistä ja inspiraatioista! Vaikka saahan sitä tilauskorujakin jollain tapaa suunnitella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kommentistasi! Siepparin tekeminen oli kivaa, eikä ole kovin vaikeaa, joten varmasti onnistut kuvia katsomalla. Mukavia vapaapäiviä!

   Poista
 2. Ihana :) Täytynee jossain vaiheessa kokeilla itsekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä kannattaa joskus kokeilla, ihan hauska näitä on tehdä.

   Poista
 3. Aivan ihana siepparikoru! Tosi kiva idea myös ja värit on kauniit.

  Mutta voi herranjestas... Eilen saapui sun helmivaihtopaketti. En voinut kuin hihkua innosta katsellessani niitä kaikkia ihanuuksia. KIITOS! Ei malta odottaa että pääsee tekemään koruja noista helmistä ja muista osasista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos paketista löytyi jotain inspiroivaa. Hauska sitten aikanaan nähdä mihin ne päätyvät.

   Poista
 4. Ihana! Hyvä idea tehdä hopeoidusta langasta - tuli varsin näyttävä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ideasta en kuitenkaan voi ottaa kunniaa...

   Poista