sunnuntai 4. marraskuuta 2012

"Afrikan tähti"

Käväisin tässä alkusyksystä entisessä kotikaupungissani luokkakokouksessa. Samalla kertaa piti tietenkin käydä katsastamassa yksi paikallinen helmikauppa, viehättävä Blingi, jonka ilokseni löysin ihan majapaikkani naapurista. Sieltä on peräisin mm tämä harmaa lasinen "timantti", joka minulle tuo mieleen Afrikan tähti-pelin timantin.


Pitkähkön mietinnän jälkeen harmaa kaunotar päätyi riipukseksi lyhyeen akaattikaulakoruun.


Korussa on siis mustia viistehiottuja akaatteja, joiden välissä muutamia Preciosan 6 mm:n kristalleja (väriltään black diamond) ja antiikkihopeoituja pikkuhelmiä.

Harmaan lisäksi ostin toisen samanlaisen helmen, tumman liilanpunaisen. Sen laitoin myös riipukseksi, peacock-väristen isojen makeanvedenhelmien seuraksi.


Nämä helmet eivät todellakaan ole laadultaan mitään ykkösluokkaa, mutta niiden väri on mielestäni kaunis, ja epätäydellisyydet tavallaan tuovat myös elävyyttä. Riipushelmen väri ei tässä tule hyvin esille, seuraavassa kuvassa se on vähän lähempänä oikeaa.Asiasta toiseen, ilmoittauduin mukaan Korukoplan inspiroimaan, ja  Helena Katarinan emännöimään Vaihtorinki haasteeseen. (tästä meidän versiosta lisätietoja Helena Katarinan blogista). Nyt kun kaikkien osallistujien lähetykset ovat saapuneet perille, laitan tähän pienen maistiaiskuvan Helenalle, Heidi Y:lle ja outiriinalle lähettämistäni paketeista.

Ensimmäinen julkaisupäivä on jo ensi sunnuntai, joten täällä kuumeisesti suunnittelen, mitä voisin tehdä saamistani ihanuuksista. Joitain ideoita toki jo on, mutta haastettakin löytyy.  Kiitokset inspiroivista paketeista lähettäjille.

Leppoisaa sunnuntaipäivää!
11 kommenttia:

 1. Tosiaan tuli mieleen Afrikan tähti, kauniit korut :)

  VastaaPoista
 2. No Afrikan tähtihän se on!! Todella komeat korut!

  VastaaPoista
 3. Afrikan tähdeltä se minustakin näyttää, hieno :)

  VastaaPoista
 4. upea afrikan tähti ;)kiitos, lähtyksesi tuli ensimmäisenä perille. nyt ovat jo tulleet kaikki muutkin, ja jostakin pitäisi taikoa aikaa että saisi haasteen ensimmäisen jutun tehdyksi sunnuntaille... eiköhän se tästä, sillä ideoita kyllä tuli heti jokaisesta paketista :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille kommenteistanne!
  outiriina: aikaa tarvittaisi lisää täälläkin. Ajatuksia on, mutta ei yhtään ihan valmista ideaa vielä. Mutta onhan tässä vielä aikaa...

  VastaaPoista
 6. Afrikan tähti, wau, upea idea!

  Herkulliset paketit teit, voi että odotan innolla tulevia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itsekin odotan innokkaasti näkeväni muiden osaanottajien luomuksia :)

   Poista
 7. Sunnuntaita odotellen!

  Mä en ymmärrä, mistä ihmeestä mä sain innostuksen heti pakettien saavuttua alkaa väkertelemään :D Onneksi onkin jo jotain valmiina, jos tämä migreeni ei lähde.. Eilisestä asti kärvistelty nyt päänsäryn kanssa, joskohan kohta riittäis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minunkin oli heti pakko vähän aloitella, mutta halusin ottaa varman päälle ja nähdä kaikki paketit ennenkuin teen mitään valmiiksi. Muuten olis voinut käydä niin, että seuraavasta paketista paljastuukin jotain mistä tulisi vielä parempi yhdistelmä.
   Toivottavasti sun migreeni on jo hellittänyt!

   Poista
  2. Mä sentään maltoin odotella kaikki paketit saapuneiksi. Jotain on tosiaan jo valmiina, jotain vielä muhimassa päässä :) Mielenkiintoista, koska mä en yleensä kauheesti suunnittele koruja, ne vain syntyvät kuin itsestään. Ja nyt sitten ajattelin ihan ajatustyötä käyttää näihin! Haastetta jo siinäkin :)

   Ja kiitos, migreeni on jo hellittänyt! Olin niin sumussa särkyni kanssa, etten muistanut, että meillä on kolmiokipulääkkeitä kaapissa ja sellaisen kiskasin huiviin :) Tunnin päästä siitä oli jo kivut poissa!

   Sunnuntaita odotellessa! :)

   Poista