sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Vaihtorinki neljälle, ensimmäinen julkaisupäivä

Korukoplassa esiteltiin aiemmin syksyllä Magsin emännöimä Vaihtorinki viidelle-haaste. Siitä innostuneina, ja Magsin kannustamana, laitoimme pystyyn oman vaihtorinkimme. Osallistujia on neljä, ja haasteen vetäjänä toimii Helena. Tarkempia tietoja haasteesta löytyy tästä Helenan postauksesta. Muita osallistujia ovat Heidi ja outiriina. Tänään on siis aika julkaista ensimmäiset aikaansaannokset. Itse otin tämänkertaiseksi ohjenuoraksi sen sääntökohdan, jossa pyritään tekemään koruja joihin käytetään osia kaikkien osallistjien lähettyksistä. Toisten korujen kohdalla tämä ehto täyttyi paremmin kuin toisten.
Alla vielä kuvat saamistani lähetyksistä. Ylinnä Heidin paketti.


Seuraavana outiriinan


ja HelenanPakettien saavuttua ideat alkoivat heti pyöriä päässä, mutta kunnolla aikaa niiden työstämiseen oli vasta nyt viikonloppuna. Tässä lauantaipäivän aherruksen tulokset.


Vähän vintage-henkinen (minusta ainakin) kaulakoru Heidin savukvartsin värisistä helmistä, Helenan suloisista kellokukista ja outiriinan vaaleista helmistä. Messinkilanka ja lukko omista varastoista.


Riipus on ihan tätä varten hankittu, ja siihen on kiinnitetty pieni pala outiriinan lähettämästä käsinvirkatusta pitsinauhasta.

Vähän samaa henkeä, vaikkakin eri väreissä, on näissä seuraavissa korviksissa.


Vihreät helmet ovat Helenalta, samoin pienet metallirondellit ennen rusetteja. Vihreä sifonkinauha on outiriinalta ja vaaleat rinkulat on tehty Heidin helmiäispintaisista helmistä. Tällaisten pipertely ei kyllä ole mua varten. Ette uskokaan, montako kertaa noita rusetteja on väännelty, eikä niistä vieläkään tullut hyviä. Kärsivällisyys ei vaan tässä kohtaa riittäny pidemmälle. Pitää jatkaa yrityksiä myöhemmin.

Oman paketin tarvikkeiden käyttäminen osoittautui yllättävän vaikeaksi. Eivät tuntuneet tällä kertaa  oikein sopivan mihinkään seuraan. Eipä niitä ole käytetty näissä seuraavissa korviksissakaan.Kirkkaat viistehiotut rondellit ovat Heidiltä, niinkuin niiden väleissä olevat pienet metalliosatkin. Huopakukat Helenalta (niinkuin taustalla oleva violetti huopakin, sitä ei näkynyt pakettikuvassa). Ketju Heidiltä.

Seuraavaan rannekoruun sain sentään mahdutettua jotain omasta paketistanikin...


...nimittäin nuo hopeanväriset kookospähkinänkuorirondellit. Ametistihelmet ovat Heidiltä, simpukankuorisirut outiriinalta ja liila mokkanauha Helenan paketista. Lisäsin mukaan vielä pienet violetit helmiäishelmet tuomaan ametistit paremmin esille.


Tällaista tänään, viikon päästä näitä lisää...

PS. Tuolla ylhäällä lukee julkaisupäivän kohdalla lauantai 10. marraskuuta. Mun blogger on jossain Tyynen meren ajassa, enkä saa sitä vaidettua oikein. Osaako joku neuvoa?
19 kommenttia:

 1. Oioi! Sähän oot pistäny ihan tohinaksi! Tosi nättejä :) Mulla kamera vasta latingissa, että pääsen napsimaan kuvat :D

  Tuohon aikavyöhykejuttuun, mun mielestä blogin asetuksista pääset muokkaamaan sitä aikavyöhykettä.

  VastaaPoista
 2. Uuu, mahtavia luomuksia!!
  Joo sieltä asetuksista löytyy se kohta ajan ja aikavyöhykkeen määrittelyyn.

  VastaaPoista
 3. Kiitos :) Kommenteistanne ja neuvoistanne. Nyt löysin oikean kohdan. Olin kyllä etsinyt aikaisemminkin, mutten ollut tajunnut katsoa siitä Kieli ja muotoilu kohdasta.

  VastaaPoista
 4. WOW! Säähän oot jo saanu vaikka mitä kaunista aikaan. Jos suosikkia pitäisi valita, niin ehkäpä tuo vintagehenkinen kaulakoru - tosi mielelläni laittaisin sen omaan kaulaan. :) Mielikuvitusta sinulla on kyllä löytynyt, ennakkoluulottomasti olet saanut yhdisteltyä materiaaleja!

  Tosi mahtavaa nähdä, millaisia kaikenlaisia koruja näistä matskuista syntyy. Jänskättää vieläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Oon kyllä kovasti inspiroitunut teidän lähettämistä materiaaleista. Lisääkin koruja on jo syntynyt, nyt kun on vihdoinkin ollut aikaa tähän keskittyä. Ensi sunnuntaita odotellen...

   Poista
 5. Olen aivan lääpälläni! Niin romanttisen kaunis tuo kaulakoru ja sen ihastuttava riipus, upeita korviksia ja namu rannekoru, wau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mags kauniista sanoistasi :) Ja alkuperäisestä ideasta, tämä koko juttu on ollut huippuhauskaa ja mielenkiintoista.

   Poista
 6. vautsi vau :) ihana miten olet käyttänyt tuota pitsiä, superhieno idea. ja rannekoru... todella kaunis. kauniit ovat myös korvikset, ihan ilmiselvästi pikkujouluun nuo alemmat ja isoon jouluun nuo vihreät :)) upeita kaikki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos outiriina! Teidän lähettämistä ihanista jutuista saa tehtyä monenlaista :)

   Poista
 7. Tuo riipus on herkän kaunis ja romanttinen :) tykkään!

  VastaaPoista
 8. Onpas ihania kaikki! Aivan upea tuo vintagehenkinen kaulakoru, mutta niin ovat korvikset ja rannekorukin. Rannekorussa kuolaan erityisesti noita kookospähkinänkuorirondelleja. Koko koru niin pikkujoulukamaa olematta
  liian bling. :)


  VastaaPoista
 9. Ihania! <3 Tosi kiva katsella miten erilaisia koruja teillä on, jokaisella näkyy kuitenkin (tottakai) oma kädenjälki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minustakin on mielenkiintoista katsoa miten erilaisia koruja voikin saada aikaan samoista materiaaleista.

   Poista
 10. Moi, Sinulle on jotakin minun blogissa. T:) Koralli

  VastaaPoista