torstai 27. joulukuuta 2012

Joulun jälkeen

Joulukuu kiireineen on hurahtanut loppumetreille. Alkukuussa myyjäispuuhat veivät kaiken ajan, huovutettuja lapasia tuli neulottua yli kaksikymmentä paria. Sitten oli vuorossa pieni matka jouluiseen Wieniin. Matkalta palattua olikin omien jouluvalmistelujen vuoro. Korupöydän ääreen en juurikaan ole ehtinyt, ja tämä blogimaailmakin on jäänyt pikaisten pistäytymisten varaan.

Itsetehtyjä joululahjojakaan  ei tänä vuonna tullut tehtyä montaakaan. Muutaman unisiepparin kuitenkin tein. Kaksi ensimmäistä sujahti pakettiin ja pukin pussiin niin nopeasti, että kuvatkin jäivät ottamatta. Yhden sentään muistin kuvatakin.


Muutkin kaksi on tehty samalla tyylillä, toinen vaan oli turkoosisävyinen ja toinen valkoinen. Tässä on käytetty violetteja kissansilmälasihelmiä, vuorikristallia, akaattia ja jotain läpikuultavan valkoista kiveä? hopeoituun kuparilankaan kieputettuna.Sieppariosassa kolme pientä kuukivihelmeä. Olen jotenkin niin ihastunut tähän kuukiveen, varsinkin näissä unisieppareissa. Se tuo minusta juuri oikeanlaista, unenomaista ja vähän mystistäkin tunnelmaa. Höyhenet ovat helmikanan höyheniä. Toivottavasti siepparit tuovat saajilleen hyviä unia!


2 kommenttia:

  1. Oih! Ihastuttava.
    Olen miettinyt itsekin tuollaisen siepparin tekemistä, mutta aika ei ole ollut oikea. Tarvikkeita olen kerännyt valmiiksi odottamaaan. Nyt tekee jo mieli antautua siepparin tunnelmiin:)

    VastaaPoista
  2. Tämä onniin herkkä ja kaunis ja hurmaava <3
    Mukavia loppuvuoden päiviä!

    VastaaPoista