sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Keväisissä tunnelmissa...

...täällä ollaan, vaikka lämpötila ulkona ei niin keväinen olekaan. Aurinko kuitenkin paistaa ihanasti ja linnut visertelevät. Ehkä se saa ajatukset kevääseen, ja vähän jo tulevaan kesäänkin. Ainakin se laittoi poimimaan kivilaatikosta näitä aika keväisiä värejä.


Kaiken lähtökohtana on Martha Easonin kukkariipus.Riipuksen värimaailmaa  yritin sitten saada ulottumaan koko koruun. Materiaaleina ovat korallinpunainen Korean jade, akaatti, pienet kuukivihelmet ja vihreä kivi, jonka laadusta minulla ei ole varmuutta.


Niskassa on ketjua pienellä säätövaralla, ja vielä yksi vihreä kivi.Vihreät kivet olivat osana tätä kivimix-nauhaa, jonka löysin eilen Helmiäisestä. Kauniita, keväisiä värejä tässäkin.

                 AURINKOISTA SUNNUNTAIPÄIVÄÄ!


4 kommenttia:

 1. kaunis keväinen kaulakoru :) tuo kivimix-nauha on mainio esimerkki siitä, miten jotkut nauhat ovat niin kauniita, ettei niitä millään raskisi hajottaa ja koruksi jalostaa... kankaiden ja lankojen kanssa mulle käy usein samalla tvalla - ei vaan oikein löydy niin upeaa mallia, mihin "raaka-aineen" uskaltaisi tärvätä :D

  VastaaPoista
 2. Hempeän kaunista :) Viisaasti on täälläkin pysytty sisätiloissa koruja väännellen. Tuotokset näkynee huomenissa :) Mukavaa sunnuntai-iltaa <3

  VastaaPoista
 3. Onpa upea riipus, ja hienosti olet löytänyt siihen kaverit, käunis koru :)

  VastaaPoista
 4. Kauniin keväinen, lupaa jo kukkasia:)

  VastaaPoista