sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Korupiiri

Korukoplassa kyseltiin taannoin osallistujia Korupiiri-haasteeseen. Siinä osallistujat muodostavat ringin, jossa tehdään koruja yhdessä. Ensin jokainen tekee riipuksen. Se lähetetään seuraavalle, joka tekee siihen pätkän korua. Seuraava taas jatkaa. Kun koru on kiertänyt kaikilla osallistujilla, se palaa valmiina riipuksen tekijälle. Mags kertoo haasteesta tarkemmin Korukoplan blogissa.

Haasteeseen ilmoittautui mukaan viisi innokasta, joten se päätettiin toteuttaa. Nyt ollaan sitten siinä pisteessä, että kaikkien riipukset ovat valmiina ja ne on aika esitellä.

Tässäpä siis minun aikaansaannokseni: "Puutarhassa"

Tämän ajatus lähti ihan alunperin jossain korulehdessä näkemästäni kuvasta. Pohjaksi taivuttelin pronssilangasta kehikon, johon punoin ohuemmasta metallilangasta eräänlaisen verkon. Siihen aloin sitten kiinnitellä kukkia, lehtiä ja "marjoja" (= pieniä tummia helmiä) vielä ohuemmalla metallilangalla. Riipuksen koko on noin 3x5,5 cm.

Voisi tietysti ajatella, että kun riipuksen nimenä on Puutarhassa, siinä olisi vähän enemmän väriä. Toisaalta, aika lailla tämän väriseltä puutarha juuri nyt näyttää, vai mitä sanotte?

Mutta niinkuin auringonpaiste saa puutarhaan vihreyttä ja muita värejä, se saa myös riipuksen värit esille.

Tässähän on nähtävissä kaikki sateenkaaren värit, kun oikeasta suunnasta katsoo. Hauska sitten nähdä mitä muut osallistujat tässä näkevät...

Korupiirin kaikkien osallistujien riipukset ovat nähtävillä Korukoplan sivuilla. Linkki vielä uudelleen tässä.


10 kommenttia:

 1. Salaperäistä hohdetta, miten kaunista!

  VastaaPoista
 2. Minusta tuo hillitty väriskaala on oikein elegantti. Veikkaan, että se antaa jatkajille enemmän mahdollisuuksia irrotteluun kuin monivärisempi ja/tai -muotoisempi riipus. Jännityksellä odotamme.

  VastaaPoista
 3. Taitavasti rakennettu tyylikäs kaunokainen. Näyttää tosiaan erilaiselta erilaisessa valaistuksessa. Sormet jo syyhyäisi tämän kimppuun, mutta mun mustarastashan lentää ensin luoksesi. Huomenna lähtee matkaan. ;)

  VastaaPoista
 4. Hauska haaste! Oletko ollut usein noissa mukana?
  Hui..en ehkä itse uskaltaisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska tosiaan! En ole aikaisemmin ollut mukana tällaisessa, missä tehdään korua jollekin toiselle. Hiukan jännittääkin, mutta enemmän olen innoissani :)
   "Tavallisiin" Korukoplan haasteisiin olen muutamia kertoja osallistunut. Ne ovat olleet tosi kivoja ja inspiroivia. Tulee ehkä vähän ylitettyä niitä oman mukavuusalueen rajoja, ja aina niistä on oppinut uutta. Mukaan vaan!

   Poista
 5. Hei. Eilen oli aikamoinen lentopäivä. Onneksi ehdin kotiin ajoissa. Olisis pitänyt laittaa ajastettuna sen, noh kerkisin kuitenkin. Hieno kukkaketo, kesäinen. Odotan innolla kun se pääse minun luokse. Magsin riipus taisi tulla ensin. T:) Koralli

  VastaaPoista
 6. Kauniisti olet kuvannut riipukseen tämän hetkisen tunnelman puutarhasta.

  VastaaPoista