sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Väriä syksyyn-haaste

Korukoplan tämänkertaisen haasteen aihe on vastavärit. Tarkempi ohjeistus löytyy täältä. Hienoja vastaväripareja löytyy väriympyrästä monia, sitä enemmän tietysti mitä monisävyisempää ympyrää käyttää. Itse päädyin kuitenkin tähän kaikkein yksinkertaisimpaan versioon.


Väreiksi valitsin sinisen ja oranssin. Viime tippaan jäi taas korun valmistuminen, eilen iltamyöhällä valmistui ja kuvaaminen piti jättää tälle aamulle. Ja niinkuin yleensä, lopullinen koru on hyvinkin erilainen kuin alkuperäinen suunnitelma.

Materiaaleina lapis lazuli, sarisilkki, merilasi ja tumma metalli.

Muuttuneiden suunnitelmien takia lapis lazulia ei ollutkaan ihan tarpeeksi eikä muutakaan sopivan sävyistä sinistä löytynyt, siksi niskaosassa muutama pyriittinugetti.

Vanha avain on löytynyt piharakennuksessamme sijaitsevasta "verstashuoneesta". Riipuksessa lisäksi vuorikide, lapis lazuli ja Trinity Brass-sydän. Korun nimeksi tuli "Avain sydämeen"

Kiitos Magsille kun jaksat järjestää meille näitä inspiroivia haasteita! Linkit kaikkien osallistujien blogeihin löytyvät täältä.
15 kommenttia:

 1. Oi kiva katsella muiden aikaansaannoksia:-) Tää on nätti. Tosi kauniit värit. Omani paljastan illalla. Ollaan täällä aakeella laakeella ja korun kuvat toisella koneella.

  VastaaPoista
 2. ihana blogikierros menossa, toinen toistaan kauniimpia ovat tämänkin haasteen tuotokset. ihanat pirtsakat värit ja mukava materiaalienkin vastakkaisuus :)

  VastaaPoista
 3. Tämä on superihana! Rohkea vastakkainasettelu toimii tässä täydellisesti. Lämpimän värinen lämmin silkki kylmän väristen kylmien kivihelmien parina. Nerokas idea. Ketju helmineen täydentää kokonaisuuden. Ja tuo vanha avain on iso piste iin päällä.

  VastaaPoista
 4. Ihanat värit <3 Ja tuo avain on vallan hurmaava!

  VastaaPoista
 5. Hei tosi makee!! Upeita kaikki on tehnyt!

  VastaaPoista
 6. Hyvin käy pyriitti avaimen kanssa. Ja väripari toimii, niinkuin Jaanallakin. Upeaa!

  VastaaPoista
 7. Valittiin näköjään samat värit! Aivan ihana koru, tykkään :)

  VastaaPoista
 8. Upeat hehkuvat värit! "Rouhea" tuli ekana sanana mieleeni ja sitten prätkät. En tiedä mistä, mutta tykkään tosi paljon!

  VastaaPoista
 9. Ihanat vahvat värit, tykkään tosi paljon!

  VastaaPoista
 10. Tämä on todella ihana, tämän haasteen myötä ihastuin tähän väripariin!
  Tykkään kovasti tuosta silkin käytöstä sekä avaimesta!

  VastaaPoista
 11. Kiitos kaikille ihanista kommenteistanne! Tämä oli taas tosi kiva haaste, ja hienoja toteutuksia kaikilla :)

  VastaaPoista
 12. Aivan upea, vastavärit sopivat tähän loistavasti. Ja erityisesti pidän siitä, että materiaalit ovat erilaisia. Eli silkkinauhaa ja helmiä. Upea koru!

  VastaaPoista
 13. Kaunis. Ihanan luonnonläheinen.

  VastaaPoista
 14. Kaunis koru! Vahvat väri yhdessä ja ihanan rouhea tunnelma korussa.

  VastaaPoista