sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Keväisiä kuulumisia

Pitkä tovi on vierähtänyt edellisestä kerrasta. Mielelläni tässä nyt kertoisin, että tauko on ohi. Näin ei vaan ole. Viheliäinen tenniskyynärpäävaiva haittaa pahasti koruilua, eikä oikein mitään synny. Välillä kuitenkin iskee ihan pakottava tarve kaivaa korutarvikkeet esille ja näperrellä edes jotain pientä.

Kuten nyt nämä avainkorut.


Tässä ensimmäisessä on käytetty valkoisia mv-helmiä, fasettihiottuja lasi- ja kristallihelmiä ja muutamia messinkiosia kieputettuna antiikkimessinkilankaan.


Yksityikohtana pieni perhonen.

Toisessa korussa on käytetty paljolti samanlaisia helmiä. Tumma messinki on kuitenkin vaihdettu hopeoituun lankaan, ja näin saatu keveämpi ilme. Niskaosassa hopeoitua valmisketjua.


Työkaveri toivoi minulta hiukan romanttistyylistä avainkorua. Ehkä näistä jompikumpi täyttää toiveen.

Vaikka käsivaivan takia koruilu ei oikein suju, neulominen onneksi sentään onnistuu kunhan malttaa pysyä kohtuudessa. Puikoiltani putoilee säännöllisin väliajoin pienehköjä neulomuksia, lähinnä sukkia ja myssyjä. Tätä bloggaamista ja blogimaailmaa olen tauon aikana kaivannut. Toki olen käynyt aika ajoin täällä kurkistelemassa, mutta jotenkin sekään ei tunnu samalta näin ulkopuolisena. Siksi päädyin aloittamaan uuden, neulomis- ja virkkausaiheisen blogin. Jos jotakuta kiinnostaa semmoiset aiheet,lämpimästi tervetuloa vierailulle Myssymania blogiin. Ehkä vielä jonain päivänä tännekin jotain päivittyy.

                                            Hyvää pääsiäistä ja aurinkoista kevättä !3 kommenttia: